Ons aanbod

Workshops, voordrachten, kookdemo's, quizz, coaching, .... rond diverse thema's (voeding en rookvrij leven, voeding en immuniteit, ....). We willen niet alleen sensibiliseren maar effectief ook veranderingen doorvoeren.

Contante opvolging in verworven inzichten en in concrete situaties.

We geloven stellig in de uitspraak: "je bent wat je eet!" .

Wanneer je jezelf de nodige voedingsstoffen geeft, heb je binnen de kortste keren een blijer lichaam, een beter afweersysteem en een gezonder geest

Deze sessies kunnen tweetalig nederlans/frans gegeven worden. 

Food-4-Health pakket

Dit is ons basispakket:

kennis rond producten, hoe lees ik een etiket, wat zijn voedingsstoffen, bestaat powerfood.... en wat is de relatie met onze gezondheid/bepaalde ziektebeelden. 

In dit basispakket wordt duidelijk gemaakt wat voeding (Food) betekent voor onze gezondheid (Health). Hierbij zullen we steeds 4 parameters gebruiken: Kennis, Inzicht, Tips/Tricks, Tools ..... kortom het "Food-4-Health-KITT" !!

Immuniteitspakket

Voeding speelt een cruciale rol in het verdedigingsmechanisme van het menselijk lichaam en is tevens belangrijk in de preventie van een hele reeks chronische en acute aandoedingen. 

Hoe werken onze darmen? Welke relatie is er tussen onze voeding en onze darmgezondheid? 

Hoe gaan we in de praktijk voedingaanpassingen doen om zo onze immuniteit te boosten? 

Rookstoppakket

Roken .... welke roker wilt er niet vanaf geraken? Wat maakt dat een sigaret dan toch zo aantrekkelijk blijft en moeilijk te laten is? Een sigaret is immers niet zomaar een onschuldig stokje. Welke methodes kunnen toegepast worden om definitief te stoppen met roken? Gedragstherapie speelt een heel belangrijke rol maar aspecten zoals voeding en beweging zijn evenmin van crucial belang in een rookstopproces. 

 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons aanbod. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen en we maken een pakket op maat voor uw bedrijf.